szerda, január 2

13. hét: Dagadó Szilveszter

Buliztam, sokat, nagyon sokat. Térdem másnapra jól be is dagadt, bár inkább éreztem, mint láttam a dagadást. Hogyan lehet érezni? Eltűntek az éles kattanások, reccsenések, gondolom azért, mert felfújódva jobban tudnak mozogni a lágyabb részek. Otthoni gyógytorna sem volt sok, de majd most, az új évben!

2 megjegyzés:

hencsi írta...

Szia,

nekem is keresztszalag szakadásom van és a nagy keresgélésben rátaláltam a blog-odra. Tök jó. Én még műtét előtt állok. Ha minden igaz, akkor febr. 7-én lesz a nagy nap. 2 hónapot kell várni rá. Neked is ilyen sokat kellett?
Hogy van a lábad?
üdv
Heni

ritch írta...

Szia Heni!

Én két héttel a műtét előtt döntöttem el, hogy akkor csináljuk, de nagyon sokmindentől függhet a dátum.

Gyakorlati akadálya nincsen, hogy akár másnap is megműtsenek, viszont frissen nem mindig jó megcsinálni, érdemes a duzzanat csillapodását megvárni ill. addig is sokat gyógytornázni, hogy a combod megerősödjön.

Szerintem nálam is sokat segített az előzetes torna, így három hónap után érzésre már táncolni is tudnék (mármint salsa és nem csak diszkólötyögés). Viszont inkább hallgatok az orvosra, nem akarom a türelmetlenséggel eljátszani a hátralévő sport- és táncéveimet.

A műtét időpontja persze a kórháztól is függ, gondolom az államiak ki vannak tömve rendesen. Én azért merem ajánlani a magánklinikát, mert ha az állami kórház hálapénzeit beleszámoljuk, akkor még olcsóbban is jön ki magán-úton.

Üdv,
Ricsi